vineri, 27 august 2010

"Am emoţii la fotbal, nu în Evo IX"



















Foto: Marian-Valentin BURLACU / ADEVĂRUL
Aflat în dreapta pilotului Manu Mihalache, într-un Mitsubishi Lancer Evo IX, Ioan Andone a participat la o demonstraţie de viteză pe un traseu amenajat în Băneasa.
 
La capătul turelor de circuit, după ce şi-a scos casca de protecţie şi cagula, Ioan Andone a mărturisit că nu a avut emoţii. "N-ai cum să ai de vreme ce ştii că te afli alături de cineva cu experienţă. La fotbal am emoţii, aici nu, însă n-aş putea să urc eu la volan. Cu un profesionist, da. Nici cu Florentin Petre la volan n-aş urca... (râde) Am înţeles că mâine (n.r. ieri) concurează şi el. Păcat că avem meci. Aş fi venit cu băieţii să-l încurajăm. L-am văzut în Bulgaria. Pentru el e o pasiune, însă una care costă şi mulţi bani. Chiar l-am învoit o dată pentru a putea participa la un raliu. Îţi trebuie curaj să faci asta".
Devenit recent posesor al unui Mitsubishi Pajero, cu un propulsor de 3,2 litri Di-D de 200 cai putere, Ioan Andone s-a declarat încântat de acest model. "Nici nu-mi închipuiam că este atât de bună. Păcat că n-ai unde să o conduci aici. Poate doar dacă aş participa la o cursă", a spus antrenorul dinamovist, care a comentat faptul că Dinamo şi Mitsubishi au aceleaşi culori, alb şi roşu, ca nefiind o întâmplare. "Probabil de asta m-au şi ales (n.r. - a devenit partener de imagine al M Car Trading, distribuitorul general Mitsubishi Motors pentru România şi parte a grupului Ţiriac Holdings). Mitsubishi realizează maşini foarte puternice. Maşina pe care o am este spaţioasă, uşor de condus. Este 4x4. La o maşină, ca şi în fotbal, orice amănunt contează. Ea trebuie să fie perfectă. La fel, şi eu, în fotbal, trebuie să fiu perfecţionist. N-am voie să fac greşeli ca antrenor".
 
Mihai Leu l-a atras spre raliuri
 
Andone a mărturisit că preferă maşinile puternice, nicidecum pe cele de viteză, şi a recunoscut că prietenia cu Mihai Leu (n.r. - amândoi sunt originari din Hunedoara) l-a făcut să meargă prima oară la un raliu. "Am fost pe Feleac, pe macadam. Aşa se întâmplă când ai un prieten. Îţi transmite şi ţie pasiunea lui. Pe asfalt e mai uşor să te dai cu o maşină de raliuri. Când am fost pe macadam îl tot întrebam pe Mihai dacă mai avem. Mi-a răspuns că mai e puţin, însă eram pe la jumătatea drumului. (râde) Era o probă specială pe malul lacului Cinciş, în Hunedoara, unde am avut şi eu motelul. Era o cursă de tradiţie. Dacă Mihai iese primar, probabil că se va relua".
 
"CFR are şanse la locul 2"
 
Ioan Andone a comentat şi tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, mai precis grupa din care face parte CFR Cluj. "Are şanse la locul doi. Depinde cât de repede va trece de acest început mai dificil de campionat. Cu Basel pot juca de la egal la egal, iar cu Roma au antecedente. Cu Bayern e mai greu, fiind vicecampioana Europei, însă la Cluj se poate încerca un rezultat bun", a declarat Ando, care pronostichează victoria unei echipe din Anglia în ediţia 2010-2011 a Champions League.

marți, 24 august 2010

GALERIE FOTO: Flori



Foto: Marian-Valentin BURLACU / ADEVĂRUL

MICA OVALIE 1

VIDEO: Au supravieţuit 72 de zile la 4.000 de metri altitudine!